Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نویدادهم در آیین افتتاح کنفرانس بین المللی آموزش و پرورش تطبیقی که پنج شنبه ۳۰ آبان در دانشگاه کاشان آغاز شد، اظهار داشت:یکی از مهمترین مباحثی که هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی به یک چالش تبدیل شده است هویت ایرانی در عصر جهانی شدن است.

سن کودکی و نوجوانی بهترین سن برای هویت یابی

وی با اشاره به اینکه سن کودکی و نوجوانی بهترین سن برای هویت یابی است، ابراز داشت: نقش آموزش و پرورش در شکل دادن به این هویت در کودکان و نوجوانان ایرانی و پرورش هویت ایرانی اسلامی در آنان غیرقابل انکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه از نگاه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از وظائف این وزارتخانه تکوین و تعالی پیوسته هویت در دانش آموزان است، تصریح کرد: در عصر جهانی شدن که در آن فشردگی زمین و زمان وجود دارد باید از تمام ظرفیت ها برای جلوگیری از سرزمین زدائی در فرهنگ استفاده کرد.

وی با اشاره به اندیشه دینی در هویت یابی و هویت شناختی افزود: در این حوزه باید مجموعه ای از بینش ها، باورها، گرایش ها و همچنین اعمال و صفات آدمی برای شناخت هویت مورد مطالعه قرار گیرد.

پیشینه تاریخی، خط و زبان از جمله عناصر تشکیل دهنده هویت ملی است

نویدادهم با بیان اینکه پیشینه تاریخی، خط و زبان از جمله عناصری هستند که هویت ملی را شکل می دهد، بیان داشت: هویت ما ایرانی ها چهار بُعد دارد که هویت قومی و محلی یکی از این ابعاد است.

وی با اشاره به دیگر ابعاد هویت ملی ایرانیان اظهار داشت: بُعد ایرانی بودن با حدود هفت تا ۱۱ هزار سال زندگی در این سرزمین، بُعد اسلامی بودن و همچنین بُعد جهانی شدن در عصر حاضر دیگر ابعاد هویت ایرانیان را تشکیل می دهد.

امکان رشد هویت در جامعه و اجتماع است

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه رشد هویت نمی تواند صرفا به عنوان یک فرایند فردیت گرا مورد توجه قرار بگیرد، ابراز داشت: رشد هویت باید در جامعه و اجتماع اتفاق افتد.

وی با اشاره به اینکه اگر هویت مورد توجه قرار نگیرد باعث خودشیفتگی افراطی می شود، ابراز داشت: خودشیفتگی افراطی هم منجر به نژادپرستی و دیگر ستیزی می شود که مورد تائید هیچ فرد یا جامعه ای نیست.

نویدادهم با بیان اینکه قبل از انقلاب با افراط حکومت تاکید زیادی بر ایرانی بودن جامعه صورت می گرفت، تصریح کرد: بعد از انقلاب نیز عده ای با افراط بر اسلامیت به نوبه خود قصد داشتند هویت جامعه ایرانی را از بعد ملی آن دور کنند که هیچ کدام از این دو دسته موفق نشدند و نخواهند شد.

تفکر «تقی زاده ها» مورد پذیرش جامعه ایرانی قرار نمی گیرد

وی ضمن نکوهش عده ای مبنی بر تعریف غلط از جهانی شدن تصریح کرد: در حوزه جهانی شدن هم عده ای با تفکر «تقی زاده ها» سعی در وابستگی کامل ایران به غرب را داشتند که مورد پذیرش جامعه ایرانی قرار نگرفت و نخواهد گرفت.

استراتژی موثر برای جهانی شدن تعامل آگاهانه و هوشمندانه با هویت جهانی است

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در رابطه با جهانی شدن عدم پذیرش کامل و یا پذیرش کامل هر دو اشتباه است، افزود: استراتژی موثر در این حوزه باید تعامل آگاهانه و هوشمندانه با هویت جهانی باشد.

کد خبر 4777582

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش هویت ایرانی جهانی شدن بوشهر شهرکرد ایلام بارش برف قزوین گرگان شیراز قیمت بنزین بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی زلزله بیرجند سفر استانی راهپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است

رئیس‌جمهور گفت: آموزش و پرورش ناظر بر عموم رفع دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، آسیب‌شناسان، جامعه‌شناسان و خانواده‌ها دارند، بنابراین مسئله آموزش و پرورش نه مسئله‌ای با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز _ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت_ در آستانه روز معلم، در دیدار جمع زیادی از فرهنگیان و در آئین تجلیل از معلمان نمونه کشوری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، معلمان و آینده‌سازان کشور، صمیمانه از تلاش همه مربیان و معلمان قدردانی کرد و روز معلم را به همه معلمان و دست‌اندرکاران آموزش و پرورش تبریک گفت.

رئیس جمهور نهاد تعلیم و تربیت را موضوعی بسیار با اهمیت توصیف کرد که باید همواره مورد توجه دولتمردان، معلمان، مربیان و خانواده‌های گرامی باشد و گفت: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، رشد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای نسل‌ها است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر به رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: آموزش و پرورش ناظر بر رفع دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، آسیب‌شناسان، جامعه‌شناسان و خانواده‌ها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئله‌ای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است و هدف انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی برای ارتقا و اعتلای فرهنگ، ساخت انسان‌ها، ساخت جامعه قرآنی و نمونه با کمک و محوریت آموزش و پرورش، معلم و مدرسه ممکن است.

تکمیل می‌شود ….

کد خبر 749054

دیگر خبرها

  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟